Beskæring af Træer i Slagelse & på Sjælland

Vi tilbyder beskæring af træer i Slagelse og på resten af Sjælland. Vi griber altid vores opgaver an med stor omhyggelighed, så vi sikrer det bedste resultat og største tilfredshed. Kontakt os for alle typer beskæringsopgaver.

Kontakt os

28 56 78 35

Uforpligtende tilbud på beskæring af træer på Sjælland

Skygger træet for eftermiddagssolen, eller ser træet lidt sparsomt ud – så kontakt Sandhøjgaard Træpleje i dag. Her hos os, tilbyder vi beskæring af træer i Slagelse og på resten af Sjælland så du kan pleje din have og gøre det meste ud af den!

Vi bliver enige om omfanget af beskæringen inden vi går i gang – så du med ro i maven, igen kan få en flot have. Og selvfølgelig rydder vi op efter os, når vi er færdige.

Kontakt os i dag via mail info@sandhojgaard.dk eller ring til os på 28 56 78 35.

 

Lad os beskære dine træer – ring nu!

Beskæring af frugttræer som æbletræer eller blommetræer på den rigtige måde tilskynder til en rig høst. Men den form for beskæring af træer på Sjælland er ikke den eneste vi har fokus på – Her hos Sandhøjgaard har vi fokus på alle slags beskæringsopgaver. Så lige meget om du vil gøre klar til næste træblomstring eller om du har brug for mere lys i din have, så står vi klar til at hjælpe dig.

Hør hvad vi kan gøre for dig

Sandhøjgaard Træpleje beskæftiger sig med mange typer opgaver i haven. Dog er vi specialister i træfældning ved hjælp af klatring, samt beskæring og rodfræsning.

Ring: + (45) 28 56 78 35

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Beskæring af træer på Sjælland

 • Udtynding
 • Foryngelse og styning
 • Formklipning
 • Hækklipning
 • Sundhedsbeskæring

Privat & Erhverv – Beskæring af Buske

Beskæring af buske sker i de fleste tilfælde bedst ved udtynding. Det vil sige, at man fjerner en del af de ældste og tykkeste grene, så tæt på jorden som muligt. Det betyder også, at man skal ind i buske og “plukke” grene ud der. Hos Sandhøjgaard står vi klar til at hjælpe dig med alle dine beskæringsbehov! Kontakt os for mere information!

Vi laver beskæringsarbejde i mange private hjem. Har du et beskæringsprojekt vi skal løse for dig, så kontakt os i dag. Ligeledes arbejder vi også med erhvervskunder, hvor vi formklipper og vedligeholder både træer og buske.

Ring: 28 56 78 35

Privat + Erhverv – Beskæring af Hække

Da vi er autoriserede i Træpleje mm., har vi også forstand på dine hække. Da vi er anlægsgartnere har vi flere års erfaring med formning, nedskæring og meget mere. Så hvis du står og skal have formet, plantet eller beskæring af træer og hække, står vi klar til at hjælpe dig! Se mere her!

Vi har ikke kun gode erfaringer hos private. Vi har mange erhvervskunder som har alle typer opgaver vi skal løse for dem. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du ønsker en pris på jeres næste projekt.

Ring: 28 56 78 35

Beskæring af træer på Sjælland

 • Professionelt arbejde
 • Uforpligtende tilbud
 • Gratis inspicering ved større projekter
 • Certificerede fagfolk
 • De rette kompetencer
 • Konkurrencedygtige priser

Beskæring af træer af dygtige fagfolk

Når du skal bruge beskæring af træer, kan du vælge os som din foretrukne anlægsgartner. Vi yder vores service i Slagelse og omkringliggende byer, men også på resten af Sjælland. Vi kan både sørge for jævnlig pleje, men også en engangsbeskæring, hvor vi retter til og studser.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for dig – både som erhvervskunde og som privatperson. Vi hører gerne fra dig.

Kontakt os

God service

Vores kunder fortæller os vi leverer en god kundeservice og fuldfører et godt stykke arbejde som de er fuldt ud tilfredse med.

Smiley garanti

Vi leverer anlægsarbejde med Smiley
Garanti – for at sikre at du får et godt
resultat hver gang.

Gode priser

Hos Sandhøjgaard Træpleje imødekommmer
vi altid dine behov og giver dig en god pris på den udfordring du måtte stå overfor.

★★★★★

Kan kun anbefales

Hurtigt og virkelig professionel fældning intet ødelagt og alt fjernet, kan kun anbefales ????

★★★★★

Akut brug for hjælp

Havde akut brug for hjælp og selvfølgelig kunne I klare det ? Det bliver ikke første, sidste og eneste gang at jeg tilkalder Jer ?

★★★★★

Omhu og præcision

Med omhu og præcision klarede de opgaven super tilfredsstillende! Kan varmt anbefale dem ??

★★★★★
Altid smilende, imødekommende, kunde minded

Klippet hæk og ordnet et større areal i haven, hvor der er ryddet for stubbe og planet ud.

★★★★★
Beskåret træer og lavet flis

Har fået beskåret træer og lavet flis De er meget imødekommende og flinke unge mennesker og vil bruge dem fremover.

★★★★★
Fældet 4 træer

Det er anden gang vi bruger dem, kom til den aftalte tid, og fældede 4 træer i vores have på ingen tid. Super professionelt, vil til enhver tid anbefale dem.

★★★★★

Yderst professionelle

Har fået udført træfældning af firmaet Wicksit. De er yderst professionelle og dygtige og overholder aftaler og hurtigt tilbagemelding . De havde ryddet fint op efter dem så man nærmest ikke kunne se det havde været fældet et 15 meter højt træ.
Stor ros og anbefalinger herfra.

★★★★★

SUPER godt tilfreds

Vi er SUPER godt tilfreds med alt fra Wicksit – kan 100% give min anbefaling.
Susanne Gram-Hanssen

★★★★★

Meget kompetente og billigere

Meget kompetente og billigere ifht til de andre tilbud. I løbet af 3 t havde de fældet træet og fliset grenene.